Ingredienser

  1. 150 g Møllerens Urkraft, Lettkokte Havregryn
  2. 400 g siktet hvetemel
  3. 1 ts salt
  4. 3,5 dl vann
  5. 25 g fersk gjær
  6. 2 ss olje
  7. FYLL:
  8. 250 g ost
  9. 1 lite glass økologisk tomatsaus
  10. 6 skiver skinke, oppdelt
  11. 6 aromasopp, hakket
  12. 1 liten potte oregano

Slik gjør du det

  1. Bland sammen lunket (37 grader) vann og gjær i en bolle. Bruk gjerne kjøkkenmaskin.
  2. Når gjæren er oppløst, tilsetter du de tørre ingrediensene.
  3. La deigen elte i ca. 5-8 minutter med en eltekrok på lav hastighet. Deigen skal bli smidig og løsne fra bakebollen.
  4. Sett deigen til heving i ca. 30 minutter.
  5. Kjevle deigen til en firkant på ca. 1,5 cm tykkelse.
  6. Fordel tomatsaus, skinke, sopp og oregano utover pizzadeigen, og topp med ost.
  7. Rull deigen sammen, før du skjærer den i 16-20 skiver.
  8. Plasser snurrene på et bakepapirbelagt stekebrett. Stekes midt i ovnen i 20 minutter på 200 grader.

Produkter i denne oppskriften

Urkraft Lettkokte Havregryn