Pizzasnurrer med havre
Deilige pizzasnurrer med mye smak, perfekt for en matpause på turen. Nok til ca 16-20 stk.
Vanskelighetsgrad: Enkel
Tid:
Ingredienser
- 150 g Møllerens Urkraft, Lettkokte Havregryn
- 400 g siktet hvetemel
- 1 ts salt
- 3,5 dl vann
- 25 g fersk gjær
- 2 ss olje
- FYLL:
- 250 g ost
- 1 lite glass økologisk tomatsaus
- 6 skiver skinke, oppdelt
- 6 aromasopp, hakket
- 1 liten potte oregano
Slik gjør du det
- Bland sammen lunket (37 grader) vann og gjær i en bolle. Bruk gjerne kjøkkenmaskin.
- Når gjæren er oppløst, tilsetter du de tørre ingrediensene.
- La deigen elte i ca. 5-8 minutter med en eltekrok på lav hastighet. Deigen skal bli smidig og løsne fra bakebollen.
- Sett deigen til heving i ca. 30 minutter.
- Kjevle deigen til en firkant på ca. 1,5 cm tykkelse.
- Fordel tomatsaus, skinke, sopp og oregano utover pizzadeigen, og topp med ost.
- Rull deigen sammen, før du skjærer den i 16-20 skiver.
- Plasser snurrene på et bakepapirbelagt stekebrett. Stekes midt i ovnen i 20 minutter på 200 grader.